HÅSTRUPVEJ 66, SMIDSTRUP | DK-7000 FREDERICIA | T. 7586 0253 | M. 2025 7153 | F. 7586 0853 | ADMIN@POUL-CLEMMENSEN.DK

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Søges: Tømrersvend

Vi forventer:
Det er et krav, at du har et svendebrev og vi ser gerne, at du som minimum har 5 års erfaring fra faget.
Vi lægger stor vægt på, at du er omhyggelig og imødekommende, mødestabil, arbejder i et godt tempo og kan tage fat. Desuden sætter vi kvalitet højt, og det forventer vi også af vores medarbejdere. At du kan lave forskellige slags tømrerarbejde, det være sig nyt som gammelt, og at du har dokumentation derfor.

At du er fortrolig med snedkerimaskiner. At du har lyst til at indgå i et godt samarbejde med kolleger og kunder. At du har ordenssans, er serviceminded og flexibel. At du kan håndtere travle perioder på en positiv måde og prioritere opgaver. Du er ansvarsbevidst, positiv og har godt humør. At du har lyst til - og sans for - at udføre varierende special-opgaver af høj kvalitet.

Du kan forvente:
En spændende og udfordrende arbejdsplads, som lægger vægt på uddelegering af ansvar og hvor den enkelte medarbejders indsats og kompetencer er et vigtigt bidrag for driften af arbejdspladsen.
Daglig kontakt med mange forskellige mennesker og samspil med kolleger og samarbejdspartnere.
En travl og spændende hverdag i et firma i konstant udvikling og med stigende krav til kvalitetssikring og dokumentation.
At du kan starte hos os i august 2012 eller efter nærmere aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Ugentlig arbejdstid er 37 timer.